Loading...
Despre noi2019-02-03T22:14:22+00:00

Cum am inceput ?

Inceputul povestii noastre, in anul 2003, a presupus ucenicie asiduă vreme de 4 ani in realizarea instalatiilor si montajul primelor piscine din fibra de sticla din tara.

Dorinta de a ne dezvolta, ambitia si pasiunea cu care ne-am incarcat continuu plus cererea clientilor de a furniza alte sisteme constructive de piscine, toate acestea la un loc au facut ca in anul 2007 sa ne diversificam, dezvoltand astfel trei ramuri principale :

  • Proiectare si Simulari Tridimensionale
  • Constructie si Reabilitari de Piscine din Beton – Publice si Private
  • Servicii de Intretinere si Furnizare a Substantelor pentru Tratarea apei

Scurt Istoric

Chiar daca decizia de a ne dezvolta a fost luata in perioada de criza economica prin care trecea tara in 2007, am avut marea sansa sa fim sustinuti atat de furnizorii de echipamente cat si de votul de incredere dat de catre Beneficiari si in special de catre Proprietarii a ceea ce avea sa devina cel mai mare parc acvatic din zona : Aqua Parc Bacau.

Aici am inceput practic sa reabilitam o piscina existenta prin inlocuirea Instalatiei hidraulice, a Sistemului de filtrare si a Sistemului de iluminare. Au urmat apoi an de an investitii majore in aceasta locatie ajungandu-se astazi la un veritabil Parc Acvatic cu 7 piscine dintre care cea mai recentă fiind de fapt vedetă in toata partea de Est a tarii – Piscina cu Valuri.

Da, intr-adevar, acest parc este considerat de catre noi ca si casa noastra si este de altfel principala noastra carte de vizita.

Lucrari reprezentative

Pentru ca, de la realizarea primei noastre piscine ( in anul 2003) si pana astazi, am tinut sa ne perfectionam continuu si sa consolidam relatiile cu beneficiarii si colaboratorii , am ajuns ca in anul 2016 sa fim implicati in peste 225 de Proiecte si Lucrari de Piscine Publice, Piscine Private si Centre Spa.

Fie ca aveti in plan sa va dezvoltati o afacere in acest domeniu ori vreti sa dati valoare unei investitii imobiliare sau doar va doriti o zona de relaxare si intimitate in care sa fiti cat mai mult timp impreuna cu familia va invitam cu drag sa ne solicitati si va garantam ca vom putea sa va transformam visele in realitate.

Piscine Pacific va asigura profesionalism si calitate la cel mai inalt rang.

Vrei sa vorbim?

AI CUMVA O IDEE FOARTE BUNA, IAR NOI TE PUTEM AJUTA

Apeleaza-ne
Call Now Button
Acest site utilizează cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe Sunt de acord