Noutatate pe piata de piscine din Romania.

Am dorit sa venim in intampinarea clientilor nostri cu acest tip de Material Filtrant pentru ca acesta nu necesita o inlocuire permanenta in comparatie cu nisipul quartos care se schimba odata la doi ani. Aceasta operatiune de inlocuire a nisipului quartos este total anevoiasa. Simplu fapt ca acest material ( Crystal Clear) se inlocuieste odata la 10 ani face ca intretinerea si eficienta sistemului de filtrare sa fie foarte facilă.

Asa intelegem noi sa furnizam echipamente fiabile si sa luam de pe umerii clientilor nostri presiunea activitatii de intretinere a piscinei. Sunt multe secrete pe care dorim sa le impartasim cu potentialii nostri clienti atunci cand ajungem sa ne cunostem si sa le intelegem dorintele si nevoile.

Pana in acel moment suntem dispusi sa punem la dispozitie contacte ale clientilor nostri insotite de filmulete ce reprezinta etapele de realizare a unei piscine, filmulete unde ne prezentam personal. In acest mod intelegem sa interactionam cu clientii nostri pentru ca un filmulet in care aparem noi in etapele de lucru consideram a fi un mod transparent si real de colaborare. Un fimulet face cat 100 de Poze !!

Sugeram totodata beneficiarilor ca in conspectarea ofertelor si in alegerea firmei constructoare de piscina sa se faca cerere de recomandari si filmulete pentru a evita o posibila neconcordanta a a fotografiilor postate care pot fi nereale.