Bazin Decorativ Sediu Birouri Autonom – Piatra Neamt 

Pe doua laturi ale elegantei clădirii de birouri Autonom ,se desfășoară un fascinant bazin decorativ care a devenit o simfonie a relaxării vizuale pentru angajați. 

Apele liniștitoare dansează într-un joc subtil de lumini și umbre, creând un colț de armonie în mijlocul agitației urbanului.

 

Contururile elegante și finisajele impecabile transformă acest bazin într-un element decorativ rafinat, ce adaugă un strop de farmec și serenitate în viața de zi cu zi. Adesea însorit, terasa devine un refugiu sub cerul deschis, iar sunetul lin al apei contribuie la crearea unei atmosfere relaxante și revigorante.

 

Locurile de relax confortabile îmbinate cu vegetația verde din jur completează acest peisaj, oferind un spațiu perfect pentru pauzele de relaxare sau întâlnirile informale între colegi. Prin designul său, bazinul devine un loc prietenos și atrăgător, contribuind la îmbunătățirea stării de bine și a productivității angajaților.

 

Acest bazin decorativ nu este doar o parte din peisajul terasei, ci o promisiune de echilibru și confort în inima mediului de lucru. Un refugiu urban în care angajații pot găsi momente de relaxare și inspirație, contopite armonios cu ritmul activ al zilei de birou.

 

Dimensiuni bazin on forma de L:

12 m x 3,5 m 

8 m x 4,3 m 

Adancime 50 cm

Finisaj interior :

Membrana Liner Touch Urban 

Sistem de filtrare : EcoGlass

Sistem de tratare  UV