Caprice Events Bacau

Prezentare

Caprice Events

Un client satisfacut este cel mai bun ambasador al afacerii tale. Aceasta vorba s-a concretizat si la noi. Recomandarea a venit de la un client din Targu Jiu caruia ii suntem recunoscatori.

După transmiterea unor estimari preliminare am fost invitati să luăm parte la discutiile cu firmele care aveau sa participe la realizarea proiectului Caprice Events.

Eleganța, rafinamentul si buna conlucrare intre firmele participante sunt doar cateva din cuvintele care au fost deseori aduse in acea primă discutie.

Este o buna practică antreprenorială de a pune la aceeasi masă toate persoanele cu putere de decizie in derularea unor proiecte de asemenea amploare.

Caprice Events a ieșit una dintre cele mai exclusiviste locatii din oras, unde eleganta se regaseste in cele mai mici detalii. O adevărată capodopera arhitecturala a designului modern.

Intregul proiect s-a derulat in etape, pe parcursul a 2 ani. Intr-o prima etapa s-a pregătit in subsolul cladirii, zona de montaj a minipiscinei spa si s-au realizat camerele pentru sauna umeda si zona de dusuri.

In armonie cu sauna umedă s-au realizat doua compartimente senzuale din caramizi Himalaya, care delimiteaza printr-o suprafata vitrata, spatiu de relaxare si zona de masaj.

In exteriorul cladirii avem o zona cu terase intime unde s-a realizat un canal venetian placat cu mozaic vitroceramic ,iar la intrarea in locatie s-a construit un totem si un havuz in care am instalat o fantana arteziana cu jeturi spumante iluminate color.

Puterea de grup s-a dovedit a fi din nou secretul unei realizari de acest nivel.
Multumim proprietarilor pentru reusita de a ne ține aproape, iar firmelor participante le multumim pentru comunicarea constructiva permanentă de care au dat dovadă.

Vrei sa vorbim?

AI CUMVA O IDEE FOARTE BUNA, IAR NOI TE PUTEM AJUTA

Apeleaza-ne