Centru Spa Hotel Fiald -Bacău

Prezentare

Ne bucurăm să anunțăm finalizarea unuia dintre cele mai provocatoare proiecte din portofoliu Pacific – Centru Spa Hotel Fiald -Bacău
Calatoria in acest proiect a inceput acum 4 ani cand de la prima intalnire cu proprietarul si proiectantii, ne-am lasat sedusi de curajul si ambitia lor.
Incă din recepția hotelului te întâmpinăm cu o frumoasă fântână arteziana formata din 3 perdele de apa si 4 jeturi spumante-toate iluminate rgb color si controlate prin telecomandă.

Pentru cresterea si incurajarea sporturilor acvatice avem construite o piscina semiolimpica de 25 m x 10 m si o piscina pentru copii de 5 m x 5 m.
Relaxarea dupa efort este asigurata de minipiscina cu hidroaeromasaj, iar revigorarea după sedintele de sauna uscata, umedă sau infrarosu este incurajata de bazinul cu apa rece menținută la 8 grade Celsius.

Pentru cei care isi doresc sedinte de salinoterapie, am realizat o piscina cu apa sărată cu o salinitate de 250 grame la litru si o salină de suprafată unde am decorat peretii cu 20 de tone de sare bulgari adusi din adancurile salinei Targu Ocna si 300 de caramizi Himalaya cu care am asigurat un iluminat ambiental memorabil.
Echipamentele si instalatiile respecta standardele industriei wellness spa cat si standarde ridicate de siguranta.
O grijă fireasca de protectie a mediului am sustinut-o prin implementarea unor echipamente ecologice si sanatoase de tratare a apei si aerului.
Un proiect de suflet si un loc unde va invitam să aveti grija de corpul si spiritul dumneavoastră.

Vrei sa vorbim?

AI CUMVA O IDEE FOARTE BUNA, IAR NOI TE PUTEM AJUTA

Apeleaza-ne