Galerie

Olympus Spa Therapy -Barlad

In urma cu 5 ani am fost contactati de catre proprietarii Centrului Olympus Spa Therapy pentru a-i ajuta sa depuna documentatia necesara accesarii unor fonduri nerambursabile.
Entuziasmul lor era convingator si reusita planurilor propuse in 2017 este urmare a consecventei si ambitiei de a duce la bun sfarsit un scop bine definit.
A urmat in 2021 o readaptare a echipamentelor conform documentatiei si o implementare a obiectivelor din proiect. Astfel, intr-o prima etapa s-a realizat cuva piscinei si a camerei tehnice cat si delimitarea spatiului aferent saunei umede , a saunei finlandeze, salinei si a minipiscinei spa.
Urmatoarea etapa de lucrari la piscina care a presupus executia finisajului liner si montajul echipamentelor in camera tehnica s-a desfasurat in paralel cu lucrarile de finisaj ale saunelor si a salinei Himalaya.
Piscina are dimensiunea de 20 m x 10 m x 1,5 m si are ca extensii o piscina pentru copii de 3 m x 2,5 m x0,7 m si o scara exterioara de 2,5 m x 2 m
Sauna umeda are dimensiunea de 2,2 m x 2,2 m x 2,2 m iar sauna finlandeza 2 ,5 m x 2,5 m x 2,1 m.
Minipiscina spa are o capacitate de 5 locuri, forma patrata cu dimensiunea de 2,2 m x 2 ,2 m x 0,9 m inaltime si este amplasata suprateran.
Derularea cu succes a acestui proiect, monitorizat indeaproape de catre firma de consultanta a fondurilor europene, ne-a dat ocazia să trăim experiente inedite, sa evoluăm atat noi cat si beneficiariii si să ne adaptăm din mers la ultimile cerinte ale standardelor europene.

Multumim proprietarilor pentru ambitia de a nu renunta si pentru ca si au ținut promisiunea din 2017 de a ne contracta tot pe noi pentru realizarea lucrarilor.

Vrei sa vorbim?

AI CUMVA O IDEE FOARTE BUNA, IAR NOI TE PUTEM AJUTA

Apeleaza-ne