Project Description

Saline de Suprafata – Bucurati-vă de beneficiile sării uscate prin terapia cu saruri

Salinele de suprafata au aparut pentru a facilita accesul la curele cu aerosolii salini fara a fi necesara deplasarea la o salina naturala, efectul benefic al tratamentului fiind acelasi.

Terapia cu săruri este similară cu cea petrecută în aerul de mare sărat, care oferă insă mult mai multe beneficii decât relaxarea pe plajă.

O sesiune de 45 de minute este egală cu trei zile de mare.

Efectele calmante și detoxifiante ale haloterapiei (terapia cu săruri) pot susține sistemul imunitar, nervos și limfatic.

Ionii sării purifică aerul, cresc capacitatea pulmonară si este un spațiu ideal pentru haloterapie activă, destinat jocului copiilor și relaxării adulților.

Sarea este atat antimicrobiană și antibacteriană cat si un bun dezinfectant natural.

Ionii încărcati negativ din sare ne îmbunătățesc sănătatea și starea de spirit. Inhalarea particulelor poate reduce inflamația și mucusul din plămâni, îmbunătățind afecțiunile respiratorii.

Sedintele de terapie cu sare sunt foarte eficiente si in alte multe cazuri cum ar fi: alergie, astm, sforait, gripa, infectii ale sinusurilor, eczeme, stres, apnee in somn, sinuzita, raceli, psoriazis, infectii ale urechilor, rinita, bronsita.

Executam la Comanda Trei tipuri de Saline  de Suprafata  Personalizate:

1.Salina din Bulgari de Sare

2.Salina din Caramizi de Sare Românească

3.Salina din Caramizi de sare Himalaya

Vrei sa vorbim?

AI CUMVA O IDEE FOARTE BUNA, IAR NOI TE PUTEM AJUTA

Apeleaza-ne