Descriere generala

Fantanile Arteziene sunt Sistemele ce grupeaza atat efectul vizual cat si auditiv formand un cadru incantator ce animeaza orice locatie.

Pentru a tine pasul cu noile tendinte ale amenajarilor de hoteluri, sali de evenimente sau a corturilor de nunti este nevoie de realizarea unui ambient remarcabil care sa ramana mult timp in memoria clientilor dumneavoastra

O fantana arteziana reprezinta un ansamblu de jeturi de apa, o cascada sau o perdea de apa ,propulsate de pompe dinamice sau statice, iluminate cu proiectoare color sau accesorizate cu sisteme muzicale.

Fantana Statica

Ansamblu de jeturi ale Fantanii Statice este reprezentata de miscari uniforme si statice adaptate in special pentru exterior dar si pentru interior. Inaltimea jeturilor poate fi reglata individual decorata cu proiectoare color dar si cu lumina alba calda sau rece.

Fantana Dinamica

Jocurile de apa si Secventele de lumini ale fantanii cu jeturi dinamice vin controlate de pompe si panouri de comanda ordonate si programate in functie de Spectacolul Dorit.

Fantana Arteziana fara lac (Pondless)

Fantana Arteziena fara lac este acea fantană cu cascada de apa care foloseste un bazin de stocare a apei ,ascuns in pamant si care capteaza apa recirculata continuu.

Aceasta necesita o intretinere minima, confera o siguranta pentru copii pentru ca nu exista un iaz deschis si ofera flexibilitate nelimitata a designului prin imbinarea pietrelor de mici si mari dimensiuni cu naturaletea lemnului.

Vrei sa vorbim?

AI CUMVA O IDEE FOARTE BUNA, IAR NOI TE PUTEM AJUTA

Apeleaza-ne