Galerie

Reamenajarea capitală a Piscinei exterioare

Hotelul Cardinale Resort este situat in Dealul Bucium la peste 200 m altitudine față de oraș și oferă cea mai frumoasa priveliste a Iasului si a celor 7 coline – O priveliste uimitoare care iți taie respiratia. In timp ce dincolo de apus se odihnește soarele, distractia abia incepe la Cardinale Lounge&Pool. De pe platourile locatiei fiecare apus de soare are culori diferite, nici un apus nu este acelasi, si cu cât norii sunt mai răzleți cu atât apusul este mai colorat.

Si pentru că este aproape imposibil să privești un apus de soare și să nu visezi, dau frâu imaginației si vă descriu in câteva cuvinte acest loc mirific, in primul rând pentru că amplasamentul ne-a fascinat prin privelistea panoramica a orasului si a imprejmuirilor de fiecare data diferit, in toti acesti 3 ani in care am vizitat santierul de cand s-a inceput intreaga reabilitare.

In timpul zilei te bucuri de soare pentru că locatia este cu deschidere de 360’de grade ,iar cu cât se inserează cu atât este mai frumos. Lumina și întunericul se ating pentru câteva clipe, aerul este umplut cu zgomotul greierilor, iar luminile orașului sunt ca milioane de licurici în noapte, în timp ce soarele se colorează în coborârea sa către un amurg fascinant.

Amurgul este dovada că indiferent de ce se întâmplă, fiecare zi se poate termina într-un mod frumos, este chemarea care ne încurajează să luăm o pauză din agitația vieții si care ne arată că viața este prea frumoasă pentru a ne agăța de trecut.
Este oportunitatea minunată de a aprecia toate lucrurile grozave pe care ni le oferă viața, care ne face sa ne gandim că fiecare zi este un nou inceput, o nouă viață, o nouă minune, o nouă capodoperă, o nouă amintire si se cuvine să ne acordăm cât mai des momente de pace, de reflectie si de recunoștință.

Viata este făcută să ne bucurăm de fiecare apus și să cautăm următorul răsărit. Si pentru ca un apus sa fie cat mai spectaculos este nevoie ca cerul sa fie puțin innorat, tot asa si reabilitatea locatiei a trebuit intâi să fie anevoioasă si de durata ca apoi să renască ca pasărea Pheonix. Acesta locatie nu putea sa ramană in stadiul in care era acum 3 ani. Hotelul este printre primele locatii de lux din oras construită dupa revolutie.

Interventiile noastre au inceput cand proprietarul a pornit intreaga reamenajare a spatiilor si ne a solicitat sa reabilităm totodata intreaga piscină.
Asta a presupus in primul rand inlocuirea pieselor montate in pereti si pardoseala, aferente sistemului de filtrare: sifoane, skimmere, duze de refulare si aspirare, pompe, filtre. S-au refacut toate traseele hidraulice si electrice care faceau legatura cu piesele montate in piscina si camera tehnica. Practic, am folosit doar cuva din beton, in rest toate piesele vechi au fost inlocuite cu unele noi. Pentru iluminatul subacvatic am integrat proiectoare noi cu becuri led color, iar in camera tehnica s-a refacut instalatia, racordarile dintre pompe /filtre si intreg panou de comandă.
Pentru mentinerea calitatii apei am intercalat o statie de electroliza a apei sarate pentru un tratament prietenos cu pielea. Membrana liner Elbtal Elite a fost alegerea pentru finisajul interior care are totodată si rol de hidroizolatie.

Pentru prelungirea sezonului si pentru pastrarea temperaturii apei, proprietarul a facut o investitie considerabila in achizitia a doua pompe de caldura aer apă. Apa este menținută constant la 28-30 de grade indiferent de vreme de afară. In zona de plajă s-au montat dale antiderapante iar marginea piscinei a fost placata cu borduri perimetrale .

O lucrare de reamenajare reușită care ne a onorat si pentru care dorim sa i multumim domnului Coman ,proprietarul locatiei , pentru increderea acordata echipei Pacific. Prin implicarea directă a dânsului in organizarea si desfășurarea proiectului a dovedit că este un om cu viziune, care face ca lucrurile să se întâmple si să prindă viață.

Vrei sa vorbim?

AI CUMVA O IDEE FOARTE BUNA, IAR NOI TE PUTEM AJUTA

Apeleaza-ne