Pacific -Hidroizolatii Piscine Cu membrana liner – Elbtal Germania armată ,din PVC, tratată cu bactericide, rezistentă la razele solare, impermeabilă la apă ,uşor de montat şi întreţinut.

Compatibil

Datorita faptului că poate fi adaptat la toate tipurile de piscine, indiferent de capacitate sau formă, şi este compatibil cu toate tipurile de suprafeţe (beton , lemn, metal etc), liner-ul este soluţia cea mai bună pentru hidroizolarea piscinelor.

Este Economic

Din punct de vedere economic utilizarea liner-ului este şi una avantajoasă. În primul rând, datorită preţului şi montării usoare, în comparaţie cu sistemele tradiţionale( mozaic vitroceramic sau gresie )iar în al doilea rând datorită faptului că rezistă de trei ori mai mult timp decât orice alt sistem de hidroizolare/etanşare.

Calitativ

Liner-ul Elbtal este tratat cu fungicid şi antimicrobian. Deformarea este extrem de redusă, acesta prezentând un grad ridicat de stabilitate la o gamă largă de temperaturi. Protecţia UV garantează utilitatea produsului pe timp îndelungat. Culorile au fost tratate pentru a preveni modificarea lor drastică.

 Se Monteaza uşor

Liner-ul poate fi fixat peste orice tip de suprafaţă (beton, ceramică, etc) iar lăţimea de 1,65 sau 2 m reduce considerabil numărul îmbinărilor necesare. Oferim PVC lichid pentru îmbinarea materialelor şi pentru etanşarea în jurul accesoriilor piscinei.

Garanţia

Acest material a fost supus unor numeroase testări pentru rezistenţa de rupere la întindere, lovituri, sfâşiere, căldură şi foc, cât şi unor procese de îmbătrânire accelerată artificial. Comportamentul său excelent în toate aceste condiţii şi durata lungă de viaţă ne permit să vă oferim 10 ani garanţie pentru impermeabilitatea linerului.

Este recomandat pentru Renovari si Reabilitari piscine si stranduri

Este potrivit si pentru renovarea piscinelor si bazinelor deja existente
Posibilitatea de instalare rapidă şi uşoară pe orice suprafaţă cat si caracteristica de a se adapta la orice formă, face din Linerul Elbtal cel mai bun sistem de renovare a piscinelor si bazinelor deteriorate.
Proprietăţile exclusive ale linerului Elbtal-Germania ofera cel mai înalt nivel de siguranţă şi protecţie.

Caracteristici

  • nu putrezeşte
  • tratat fungicid si antimicrobian
  • rezistent la substanţele chimice şi razele UV
  • conţine strat protector antibacterian
  • flexibilitate in timp
  • este compatibil cu beton,lemn,metal,ceramica,polistiren, si polipropilena

rosimea este de 1.5 mm

Compozitia linerului

Linerul Elbtal este realizat din clorură de polivinil (PVC – P) si beneficiază de o armătură unica confecţionată din fibre de mătase, ceea ce confera stabilitate in dimensiune

Pentru realizarea lucrarilor de montaj de dimensiuni Mari dispunem de utilaj automatizat ,performant de sudura (tip robot automat )
Asiguram Montaj pentru Liner oriunde in tara si in strainatate.

Vrei sa vorbim?

AI CUMVA O IDEE FOARTE BUNA, IAR NOI TE PUTEM AJUTA

Apeleaza-ne