Galerie

Centrul Familial Maria Bronx

In locația plină de armonie si veselie din incinta bazei sportive recreaționale : Centrul Familial Maria Bronx ne-am bucurat că am putut să aducem mai multe zâmbete si incă un gram de speranță.
Impreună cu Daniel si cu al său entuziasm molipsitor am identificat locul de montaj a piscinei de 5 m x 3 m si cota la care a vrut sa se ridice cu partea superioara a peretilor.
Accesul cu utilaje de excavat nu a fost posibil, iar săpatura si transportul pamantului s-a executat manual , ceea ce a implicat o munca fizică intensă la care au participat cu drag apropiati ai centrului.
In toamna s-au realizat lucrarile de constructie ale piscinei si a camerei tehnice din beton armat turnat in cofraje termoizolate ,iar in primavară s-au executat finisajele interioare si exterioare.
Proiectele asociatiei Bronx People sunt marețe si de mare folos pentru multe suflete care asteaptă cu nerăbdare sa fie incurajate si sustinute.
Vă invitam sa-i descoperiti si impreună să le fim alaturi in misiunea si proiectele pe care si le-au propus , pline de energie si sperantă !

Vrei sa vorbim?

AI CUMVA O IDEE FOARTE BUNA, IAR NOI TE PUTEM AJUTA

Apeleaza-ne