Galerie

Piscina Corner

Inca de la primele contacte ,propuneri si solutiii din teren , a fost o interactiune plăcută ,mentinuta atat de beneficiari cat si de echipa noastra de constructii .
Pentru ca piscina este elementul central al curtii ,am ales sa integram atat finisajul interior al piscinei cat si cel exterior intr-un context unic.
Piscina este construita partial supraterana.
si ne-am ridicat practic cu 50 cm fata de cota curtii , iar pe unul din colturile piscinei am executat o scara de acces generoasa si eleganta care transmite piscinei o notă de personalizare aparte .
Sistemul constructiv al piscinei este din beton turnat in cofraje termoizolante iar nivelul apei este reglat prin doua skimmere tip overflow .
Dimensiunile interioare de 9 m x 4,5 m x 1,5 m sunt suficiente atat pentru relaxare ,inot, cat si pentru jocuri subacvatice.
Membrana liner de culoarea nisipului , creeaza impreuna cu placarea exterioara din travertin o imagine de plajă calduroasă .
Scara interioara este construita in continuarea scarii exterioare , iar accesul ușor in piscină este realizat cu ajutorul balustradei care este centrată perfect pe mijlocul intrarii .
Pentru protectia si termoizolarea luciului apei am montat o prelata plutitoare cu bule infasurata pe un derulator din material inoxidabil .
Incalzirea si mentinerea temperaturii apei din piscina pentru o perioada de minim 6 luni o facem cu ajutorul unei pompe de caldura aer apa ,deosebit de eficienta si care are un consum confortabil de curent electric.
Sistemul constructiv de cofraje termoizolante ,impreuna cu prelata si pompa de caldura fac ca acasta investitie sa fie justificată, prin folosirea piscinei pe o perioada cat mai indelungata.

Vrei sa vorbim?

AI CUMVA O IDEE FOARTE BUNA, IAR NOI TE PUTEM AJUTA

Apeleaza-ne