Galerie

Piscina Infinity Bacau-Lilieci

La acesta locatie am realizat in urma cu 3 ani o zona de relaxare in care am integrat o minipiscina tip jacuzzi iar la finalul anului 2019 proprietarul ne-a solicitat sa construim o piscina cu o latura infinity in continuarea terasei unde am amplasat minipiscina.

Proiectul s-a realizat in doua etape principale:

In toamna lui 2019  s-au realizat masuratorile si excavatiile iar pentru ca terenul era in panta a fost necesara constructia unor parapeti  de sustinere.

In primavara lui 2020 am executat cuva piscinei,finisajele si montajul echipamentelor.

Piscina are dimensiunile utile de 8 m x 3 m x 1,5 m si este construita din beton turnat in cofraje termoizolante.

Latura infinity a fost realizata in asa maniera in cat sa se creeze o perdea de apa curgatoare discretă care ajunge in bazinul de colectare ,acolo unde s-au așezat pietre de râu decorative .

Pentru accesul in piscina am integrat intr-unul din colturile piscinei o scara prefabricata cu 4 trepte asezata pe un postament din beton.

Proprietarii au dorit ca apa din piscina sa fie in  nuantă fină de turquaz asemanatoare cu

apa din insulele grecesti , iar pentru aceasta am ales un finisaj liner de culoarea nisipului.

Pentru incalzirea apei din piscina de caldura am instalat o pompa de caldura aer apa iar pentru iluminatul subacvatic proprietarii au preferat sa montam proiectoare subacvatice cu leduri albe.

Bordurile perimetrale ,dalele din zona de plaja si treptele au fost comandate si prelucrate in Italia din piatra compozită la aceeasi nuanta cu finisajul interior al piscinei.

Prezentare

Vrei sa vorbim?

AI CUMVA O IDEE FOARTE BUNA, IAR NOI TE PUTEM AJUTA

Apeleaza-ne