Piscină Interioară Letea Veche Bacau

Bun venit într-un paradis acvatic de lux, unde designul inovator și tehnologia se împletesc pentru a crea o experiență memorabilă în orice anotimp. 

Structura metalica din care s-a realizat incaperea cat si structura piscinei din beton turnat in cofraje termoizolante reprezinta un simbol al confortului și eleganței durabile.

 

Această oază modernă a fost concepută cu grijă pentru a îmbina arhitectura contemporană cu eficiența termică, asigurând o atmosferă plăcută indiferent de condițiile exterioare. Panourile termoizolante ale structurii metalice cat si peretii piscinei din cofraje Isoblok conferă un izolament termic supereficient, permitând proprietății să economisească energie și să ofere clienților un confort optim.

 

Structura metalică oferă nu doar soliditate și durabilitate, ci și posibilitatea de a crea spații deschise, fără stâlpi inestetici, oferind o senzație de libertate și eleganță spațială.

 

În această incintă atrăgătoare, piscina devine punctul de atracție, întregind experiența de ospitalitate. Lumina naturală pătrunzătoare, datorată ferestrelor din sticlă generoase cât și designul interior sofisticat, adaugă un plus de rafinament spațiului. 

Minipiscina cu sisteme de hidro si aeromasaj , integrata in structura piscinei ,scara interioară ,cascada din inox ,iluminarea subacvatica si sistemul de incalzire cu pompa de caldura racordata la panourile solare ,reprezintă modelul perfect de bună practica si sustenabilitate pentru proprietarii de pensiuni și hoteluri care doresc să ofere o experiență de neuitat clienților lor, combinând luxul contemporan cu eficiența energetică și o atmosferă relaxantă. Un spațiu în care fiecare detaliu strălucește, invitând oaspeții să se bucure de un sejur cu adevărat remarcabil.

 

Dimensiune piscina 

11 m x 5 m x 1,5 m 

Dimensiune minipiscina cu hidroaeromasaj :3 m x 2 m x 1 m 

Dimensiune scara interioara cu ; trepte : 2 m lungime x 1,5 m lățime