Piscina rezidențială Otopeni

In spatiu din curte oferit de catre proprietar , am conturat o piscină de dimensiuni mici/medii de 7 m x 2,5 m x 1,5 m , care s-a integrat perfect între designului locației și finisajele moderne.

 

Forma sa geometrică se împletește perfect cu estetica simplă a curții, aducând un echilibru sublim între spațiu și design. Finisajele de ultimă generație îmbină funcționalitatea cu eleganța, oferind nuanțe și texturi moderne. Marginile piscinei, netede și liniare, se îmbină cu grădina din jur, creând o armonie vizuală impresionantă.

 

Fiecare detaliu reflectă atenția la calitate și inovație de care au dat dovada proprietarii . Iluminarea subacvatică discretă transformă piscina într-un spectacol nocturn sublim, iar sistemele de tratare a apei de ultimă generație asigură o întreținere ușoară și eficientă.

 

Această piscină devine un punct de atracție în curte, un sanctuar modern care se integrează cu eleganță în designul minimalist al spațiului. O operă de artă în sine, perfect adaptată nevoilor contemporane, oferind un colț de relaxare și distracție în mijlocul unei abordări minimaliste .