Galerie

Piscina Waterfall – Vaslui

Piscină Infinity din Beton turnat in Cofraje termoizolante Isoblok

La recomandarea proprietarilor complexului Noblesse din Vaslui, unde am construit piscina publica acum 3 ani, am fost solicitati de catre un beneficiar din centrul orasului să participăm la discutiile de inceput ale amenajarilor exterioare ale unei generoase curti, unde avea sa se construiască o piscină de 10 m x 4 m x 1,5 m.

Pentru că piscina avea sa dicteze cota curtii, proprietarii ne-au contactat inca din etapa de realizare a proiectului. Terenul fiind intr-o ușoară pantă, am propus ca pentru delimitarea planurilor să realizam piscina cu o latura infinity care sa coboare cu 50 cm pe urmatorul plan a terasei.

Intr-o prima etapa, in toamna anului trecut s-a realizat cuva piscinei si a bazinului de compensare, iar in primavara aceasta s-au realizat lucarile in camera tehnică, finisajele interioare si exterioare. Pe latura de acces a piscinei am construit o bancheta cu duze de hidromasaj si o scara de colt, corp comun cu bancheta. Pentru iluminatul subacvatic s-a optat in alegerea a 3 proiectoare led color dispuse pe latura dinspre plaja piscinei.

Finisajul interior este realizat cu membrana liner pvc culoare nisipiu auriu, productie Elbtal Germania cu rol de design cat si de hidroizolatie. Echipamentele de filtrare si pompa de caldura pentru incalzirea apei sunt produse marca Cpa Italia

Vrei sa vorbim?

AI CUMVA O IDEE FOARTE BUNA, IAR NOI TE PUTEM AJUTA

Apeleaza-ne