Placari ceramice porțelanate Rosa Gres

Dacă esti in cautarea unei placări rezistente, antiderapante, ușor de întreținut si intr-o mare diversitate de nuante și stiluri : urban, casual, industrial, sofisticat, cool, confortabil, șic, împreună  cu piese de racordare unice si detaliate: colturi 3d, îmbinari pardoseala si pereti, atunci Gresia Porțelanată – Rosa Gres este pentru tine.

Venim în întâmpinarea constructorilor care dezvoltă si realizează proiecte complete de construcție, amenajare,reamenajare sau reparatii de Centru Spa ,Bazine,Stranduri,Piscine Publice/Private cu Sisteme Complete si Ușoare in execuție a celor mai importante detalii ale acestor investitii ,respectiv:

Sisteme de rigole complete , gata pregătite -tip lego -pentru realizarea luciului de apa ,cu grilaje de revărsare invizibile sau cu grilaje ceramice in decorul finisajelor.
Sistemele  de hidroizolație profesionale ușor de aplicat ,cu rezistentă mare la presiuni interioare si exterioare

Sisteme de placare in suprafete mari a : bazinelor si a plajelor cu decoruri actualizate ,moderne ,clasice ,antiderapante ,insoțite de racordări ceramice pentru fiecare detaliu de îmbinare .
Toate aceste facilitati de realizare a finisajelor le completăm cu Servicii de Proiectare a Piscinelor ,Bazinelor de compensare ,a Camerelor tehnice ,a Instalatiilor si Utilităților necesare in etapele premergătoare demarării proiectelor.

Realizarea prezentărilor  tridimensionale si a filmuleteor WR impreuna cu Serviciile de Furnizare si Montaj a Sistemelor de filtrare,recirculare,iluminare si incalzire a apei , completează intregul nostru Pachet de produse ,servicii ,mentenantă si garantie pe care il oferim impreuna cu producatorii si furnizorii noștri de elită din aceste domenii .

Punem la dispozitia beneficiarilor si antreprenorilor generali implicați in realizarea acestor proiecte de anvergură ,atât experiența noastră de mai bine de 20 de ani cât si recomandările proprietarilor cărora le am indeplinit dorințele in cel mai fine detalii.

Întrebați echipa noastră pentru a afla cele mai potrivite soluții de construcție ale piscinei dumneavoastră, cât si variantele de finisaj .
Dorința noastră este să vă ajutăm in luarea celor mai bune decizii.

Rosa Gres fabrică practic partea superioara a piscinelor, mai exact rigolele perimetrale (niste piese din beton prefabricat ) care se aseaza pe peretii piscinelor pentru a se realiza luciu de apa si placările ceramice portelanate .

De exemplu :
Clientii prin echipele lor de constructii sau prin echipele noastre de constructii ,(in funcție de situație si de buget) , facem cuva din beton , iar in constructia pereților se ține cont de inaltimea acestor rigole ,( pentru a se realiza inălțimea totala a pereților )dupa care asezam pe acesti pereti rigolele prefabricate Rosa Gres.
Apoi hidroizolăm cuva impreuna cu rigolele iar dupa hidroizolatie placăm intregul interior cat si plaja daca se doreste cu Gresia Porțelanată Rosa Gres – antiderapanta in diferite decoruri (nuante naturale si foarte la modă).

Rosa Gres – solutia pentru Construirea piscinelor perfecte din Beton
Sistemul Rosa Gres reprezintă sistemul de construcție inovator și revoluționar cu care putem sa:

– îndeplinim lucruri la care odată doar visam;
– construim piscine din beton cu luciu de apă , folosind rigole prefabricate din beton cu rezultate tehnice si estetice remarcabile;

Rigolele Prefabricate Rosa Gres
Rigolele Rosa Gres sunt realizate din beton prefabricat hidrofug.
Fiecare piesa functioneaza ca un canal si ca suport pentru ceramica. Este sistemul perfect pentru construirea de piscine cu luciu de apă in zone rezidentiale,publice ,hoteluri și cluburi sportive .

Sistemul de hidroizolatie  Fixcer
Datorită experienței noastre în mai multe proiecte, vă putem recomanda cea mai bună soluție ,pe fiecare etapă de lucrari, pentru realizarea hidroizolatiilor , fixarea si chituirea epoxy a finisajelor ceramice portelanate Rosa Gres .
Rosa Gres lucrează cu Fixcer : compania din grupul Rosa , specializată în fabricarea de adezivi exclusivi și produse chimice pentru constructii de piscine si terase.

Decorurile de placare ceramică porțelanată Rosa Gres si elementele lor de imbinare:

Vrei sa vorbim?

AI CUMVA O IDEE FOARTE BUNA, IAR NOI TE PUTEM AJUTA

Apeleaza-ne