Loading...

Structuri Modulare din Polistiren (Module Autoportante) pentru amenajarea Centrelor Wellness Spa

Sunt multi proprietari care cand se gandesc la centru wellness cred ca asta presupune o uriasa investitie si o incinta imensa. Insa, cu noua tehnologie de structuri modulare din polistiren in orice camera, subsol sau terasa se poate realiza o piscina supraterana fara a se face excavatii sau lucrari ca in cazul unei constructii clasice.

Datorita tehnologiei avansate Polistirenul, a ajuns sa fie folosit cu succes in multiple aplicatii iar in amenajarea Piscinelor si a Centrelor Wellness se dovedeste a fi un material extrem de performant.

Proiectantii, Arhitectii si Designerii au acum posibilitatea de a crea forme unice cu aceste elemente modulare din polistiren expandat.

Produsele din polistiren inlocuiesc cu succes lucrarile de zidarie traditionale si dau viata oricarei idei de proiectare atat din punct de vedere a formelor si finisajelor cat si pentru usurinta de integrare a pieselor si instalatiilor specifice zonei wellness si spa (tevi, tuburi, diuze aferente sistemelor de de filtrare si hidromasaj, jocuri de apa, banchete si paturi subacvatice sisteme de aeromasaj si inot contracurent sisteme de iluminare cu fibra optica sau iluminare subacvatica)

Aceste structuri pot veni gata modulate si pregatite cu strat de adeziv de contact  armat cu fibre sintetice, iar odata asamblate acestea se pot hidroizola si se pot placa dupa preferinte cu : mozaic vitroceramic, marmura, faianta piatra, sticla.

Avantajele folosirii polistirenului :

1. Personalizarea 

Posibilitatea de personalizare a oricarui proiect in parte.

2. Rezistenta

Datorita adezivului cu rezistenta mare de contact si a plasei din fibre sintetice cu care se acopera structura, ofera acesteia o rezistenta maxima la impact si la schimbari de temperatura.

3. Asamblare si greutate usoara

Modulele din polistiren pot fi asamblate rapid si asigura o mare usurinta de instalare. Astfel o camera oriunde ar fi amplasata fie subsol ,terasa sau mansarda poate fi transformata intr-o mini zona spa.

4. Transport si Acces facil

Aceste  module din polistiren pot fi  transportate usor si intr-un timp scurt pe zone de acces inguste (usa,scari) si in locuri greu accesibile (subsoluri, terase, camere).

Structuri modulare ce pot fi create din polistiren

1. Minicentru Wellness format din :

  • dusuri emotionale
  • hammam
  • platforme cu minipiscine
  • scari si zone tehnice integrate .

2. Piscine supraterane rectangulare sau cu forme libere echipate cu scari de acces si compartiment tehnic inspectabil.

3. Bazine si Cazi terapeutice supraterane sau ingropate cu banchete, paturi subacvatice, sisteme de hidromasaj si aeromasaj integrate.

4. Cabine modulare pentru Sauna Umeda cu banchete ergonomice incalzite

Vrei sa vorbim?

AI CUMVA O IDEE FOARTE BUNA, IAR NOI TE PUTEM AJUTA

Apeleaza-ne