Piscina din Cofraje Termoizolante Isoblok cu Sistem Complet de Incalzire si Protejare a apei.

Am deschis acest subiect pentru ca a ghida pe cei ce vor sa investeasca intr-o piscina si le mai trebuie cateva lamuriri asupra deciziei de a construi o piscina in Romania.

Va prezentam 3 Criterii importante pe care le consideram esentiale in realizarea unei piscine potrivite mediului climatic din tara noastra:

1.Realizarea cuvei bine termoizolata (Recomandam Constructia piscinei din Cofraje Isobok pentru ca Termoizoleaza foarte bine betonul ce va fi turnat in Cofrag.
2.Achizitia unei Prelate termoizolante ( varianta economica ) sau a unui Acoperis de piscina Telescopic.
3.Achizitia unei pompe de caldura Aer -Apa.
Aceasta nu depinde de razele solare si are un coeficient termic ridicat 1kw electric -5 kw termici.

Acum va propunem doua scenarii:

Sa presupunem ca ploua cateva zile bune in sezonul si asa scurt de maxim 90 de zile
Aceasta ploaie raceste apa din piscina care abia s-a incalzit de la razele solare si o umple si de tot felul de murdarii. Cum stă ploaia vrei sa te bucuri repede de piscina. Dar ce sa vezi ?
Apa este rece si plina de impuritati. Mai stai cateva zile sa se incalzeasca si in acest timp te apuci de curatat. Daca aduni toate zilele ploioase din vara vezi ca poate s-a injumatatit perioada de folosire a piscinei si tragi concluzia gresita ca In Romania Nu se merita sa investesti intr-o piscină. CONCLUZIE GRESITA.

Vezi in continuare scenariu Placut.

In lunile de vara mai sunt si cateva averse de ploaie trecatoare. Ai achizitionat Acoperis retractabil sau prelata termoizolanta si Pompa de caldura. Imediat ce a inceput ploaia tragi rapid acoperisul telescopic sau prelata si protejezi piscina si de ploaie si de alte actiuni ale acesteia. In timpul ploii pompa de caldura functioneaza oricum pentru ca ii trebuie doar 10 grade cu plus pentru a mentine apa din piscina la 24-26 grade. De indata ce apare soarele te poti bucura de piscina apa fiind si calda si curata. Ce zici ? Merita sa investesti in piscina in Romania? Daca se vor lua in calcul aceste criterii cu Certitudine ca DA. Se merita sa investesti intr-o Piscina in Romania.

Noi va putem facilita contactul cu persoane care au ales sa lucreze cu noi cat si filmulete din timpul montajului si chiar vizite in locatiile unde sunt prezente aceste echipamente.