Piscine Publice

//Piscine Publice
Piscine Publice2018-06-22T14:37:46+00:00

Project Description

Calitatea apei si Siguranta inotatorilor sunt principalele Reguli ce trebuie respectate in momentul cand decideti sa investiti intr-o piscina publica.

In Proiectarea acestor piscine tehnicienii societatii noastre sunt asistati de catre Compania Italiana -CPA Piscine -lider european in Furnizarea de echipamente profesionale dedicate piscinelor Publice.

Firma noastra va poate oferi sfaturi detaliate ,vizualizare si proiectare 3D inainte de inceperea construirii piscinei cu proiecte unice si concepte originale.

Asiguram totodata livrarea si montajul echipamentelor si avem posibilitatea de a realiza intreaga lucrare la cheie inclusiv lucrari de constructie.

Compania noastra are tehnicieni specializati , colaboratori si resurse pentru proiectarea completa de piscine publice ,vizualizare de proiectare 3D, de livrare si montaj a echipamentelor necesare ,a tuturor sistemelor si instalatiilor.

Oferta noastra cuprinde echipamente oferite de catre producatori de renume in domeniul piscinelor. Firma noastra va poate oferi sfaturi detaliate înainte de a începe construirea piscinei , cu proiecte unice si concept original.

Pentru detalii si pret contactati-ne!

Pentru realizarea unei piscine in cadrul unui Aquaparc sau in incintele Centrelor SPA a Hotelurilor si Pensiunilor  este important sa urmam trei pasi extrem de importanti.

  • Stabilirea bugetului
  • Proiectarea
  • Alegere echipei de realizare a constructiei si instalatiilor aferente piscinei

Pentru realizarea  piscinelor  publice va propunem 4 sisteme de executie

  1. Piscine publice din Beton placate cu Liner
  2.  Piscine publice din Blocheti de polistiren  Isoblok armati cu fier si umpluti cu beton
  3. Piscine publice din Module  de Tabla –Ovale si Rotunde
  4. Piscine publice  din Panouri Metalice –Pacific

Vrei sa vorbim?

AI CUMVA O IDEE FOARTE BUNA, IAR NOI TE PUTEM AJUTA

Apeleaza-ne
Call Now Button
Acest site utilizează cookie-uri. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe Sunt de acord