Galerie

Piscina Elite

Proprietarii ne-au contactat incă din toamnă , pentru a găsi împreună un model de piscină potrivit atât ca functionalitate cât și pentru a fi in aceeași linie de design cu casa si curtea.

Am ales o piscină din fibră de sticlă cu o dimensiune de 10 m x 4 m x 1,5 m cu linii drepte in ton cu casa.

Acest model de piscină este potrivită atât pentru o familie de 4 -5 persoane cât și pentru frecvente petreceri la piscină unde poate primi lejer 8-10 persoane .

Beneficiarii au ales o culoare albă specială pentru finisajul piscinei și care pe lângă faptul că dă piscinei un volum mult mai mare la o primă privire cât si o nuanță spectaculoasă de un bleu ciel intens.

Odata modelul de piscină ales ,am schițat un plan al curții si am identificat pozitia piscinei ,aliniată și centrata cu casa .

In schitele discutate cu proprietarii am stabilit și cota superioara a piscinei in racord cu plaja ,gazonul si terasa casei.

Camera tehnică si Utilitățile necesare piscinei (alimentarea cu apa,Alimentarea cu energie electrică si canalizarea s-au pozat si s-au trasat deasemenea in aceeasi schita generala a curții.

Au urmat apoi lucrările premergătoare montajului care au presupus următoarele operațiuni: -excavatia aferente piscinei

-excavatia zonei de montaj al camerei tehnice cât și șanțurile de racordare a utilităților .

Pentru montajul corect al piscinei ,s-a realizat o plăcă radier in plan perfect -plan care dictează de fapt în final esteticul intregului ansamblu al piscinei si a finisajelor exterioare.

In timpul realizarii acestor lucrari premergătoare piscina a fost pregătită din fabrică cu piesele necesare sistemului de filtrare .

Am optat pentru montajul a două skimmere (preaplinuri ) iar pentru refulare s-au montat 8 duze de admisie .Iluminarea subacvatică am este realizată prin 2 proiectoare cu leduri albe .

Pentru încălzirea apei avem montată o pompă de căldură aer apă cu inverter care asigură o temperatura constantă de 28-30 grade timp de 5-6 luni pe an.

Inainte de reintrarea in piscină , apa trece intâi prin pompa de căldură ,iar suplimentarea duzelor de admisie transformă zona de banchetă intr-un loc de masaj acvatic relaxant , cu jeturi de apă preîncălzită.Tratamentul apei este unul total eco frendly și este asigurată prin montajul unor sisteme de hidroliza/electroliză si ionizare continuă.

Vrei sa vorbim?

AI CUMVA O IDEE FOARTE BUNA, IAR NOI TE PUTEM AJUTA

Apeleaza-ne