Galerie

Reparatie Centru Spa – Hotel Roman By Dumbrava Resort

La solicitarea noului proprietar al Hotelului Roman am făcut in urma cu doi ani o primă Constatare a tuturor echipamentelor din Centru Spa.

Pentru o utilizare sustenabila si corect administrata si pentru că se impunea o revizie generala s-a luat decizia -un an mai tarziu de verificare si reabilitare generala. In urma constatarilor nostre, beneficiarul a decis: inlocuirea, repararea si modificarea instalatiilor acolo unde se impunea o mai buna administrare si intretinere a echipamentelor Spa.

Astfel :
La Hammam: a fost necesar inlocuirea cilindrului aferent generatorului de aburi ,curatarea si decolmatarea instalatiilor .
La Sauna Uscata: Soba Saunei, Pietrele Vulcanice panoul de comada si senzorul de temperatura au fost inlocuite ,iar instalatiile electrice au fost verificate
La Minipiscina cu Hidroaeromasaj: Au fost verificate si curatate atât diuzele cât si injectoarele de aer. S-au inlocuit compresoarele de aer tip turbină si s-au verificat racordurile hidraulice.
La sistemul de Filtrare care deserveste atat Minipiscina cu Hidromasaj cat si Piscina cu masaj cervical, s-a inlocuit sistemul de incalzire prin incalzitor electric cu un schimbator de caldura conectat la centrala termica.
Pe Luciul de apa a bazinelor (minipiscina cu hidroaeromasaj si piscina cu masaj cervical ) s-au montat prelate termoizolante pentru o mai buna mentinere a temperaturii apei, cat si pentru a micsora procentul de umiditate si totodata perioada de functionare inutila a sistemelor de incalzire si dezumidificare.

Dusurile de tavan au fost inlocuite, iar la Baia Kneipp s-au decolamatat duzele si instalatia de alimentare cu apa rece si apa calda.
Multumim proprietarului pentru increderea acordata!

Vrei sa vorbim?

AI CUMVA O IDEE FOARTE BUNA, IAR NOI TE PUTEM AJUTA

Apeleaza-ne