Galerie

Buruienești-Piscina Cu Spa Incorporat

Clientul din Roman – Neamt ne-a contactat cand excavatia piscinei era deja pregătită.
Stia clar ce isi doreste
O piscină cu scara interioară si o minipiscina spa incorporată.
Dimensiunea piscinei este de 11 m x 4,5 m x 1,5 m din care zona de minipiscina ocupă 2,5 m x 2,5 m x 0,7 m
Intr-o prima etapa am realizat egalizarea ,racordarile hidraulice si electrice dupa care a urmat turnarea placii radier.
Peretii piscinei am ales sa i construim in Sistem Isoblok ,formati din cofraje termoizolate in care am montat armaturi verticale si orizontale.
A urmat apoi fixarea,contrafisuirea peretilor si montajul echipamentelor de filtrare,recirculare si iluminare.
Pentru ca filtrarea apei sa fie comuna atat la piscina cat si la minipiscină ,am decis impreună cu proprietarul ca cei doi pereti ai minipiscinei sa i construim imersati , la 10 cm sub nivelul apei .
Astfel , o parte din duzele aferente circuitului de filtrare si un sifon de pardoseala sunt montate in cuva minipiscinei asigurand o recirculare si o filtrare eficienta atat in piscina cat si in minipiscină.
Pentru finisajul interior am recomandat membrana pvc Liner , armată cu tesatura din fibre ,rezistenta la clor si raze uv cu rol si de hidroizolatie.
Culoarea nisipie a linerului conferă piscinei incarcate cu apă , o imagine turquaz de lagună amazoniană .
Prin montajul proiectoarelor subacvatice color Rgb si prin intercalarea pe sistemul de filtrare a piscinei , a pompei de caldura pentru incalzirea apei , am format practic pachetul complet de piscina multifunctionala cu o durata de functionare de minim 6 luni pe an .
Urmeaza sa croim o prelată termoizolantă , care va fi montata pe un derulator usor de manevrat , pentru a proteja astfel suprafata apei de mizerii cat si pentru a termoizola si pastra temperatura apei pe timp de noapte .
Pentru a pastra o linie continuă a suprafetelor, am montat o bordura perimetrala , special conceputa pentru marginea piscinelor , executata din beton prefabricat.
Intreagul proiect a durat 3 saptamani ,pentru că s-a lucrat punctiform si nu au necesitat lucrari de umplere ,tasare si betonare suplimentare.
In primul an de folosire a piscinei firma noastra va asigura mentenata si intretinerea piscinei urmând ca pentru următorii ani să prelungim la cerere lucrarile de supraveghere si monitorizare a proiectului.

Vrei sa vorbim?

AI CUMVA O IDEE FOARTE BUNA, IAR NOI TE PUTEM AJUTA

Apeleaza-ne