Galerie

Piscina Discret Infinity-Barlad

Zona de montaj a piscinei a impus o terasa in trepte ,situatie pe care am valorificat-o prin executia unei piscine infinity cu revarsare pe una din laturile scurte.

In zona de revarsare am creat o cascada decorativă care va fi iluminata discret din spatele perdelei de apa .

Zona de plaja a fost placata cu deck compozit ,pâna in buza piscinei iar acesta a fost ales la culoarea gardului .

Pentru că ulterior va fi montat un acoperis telescopic am preferat sa construim o scara de acces in interiorul piscinei pentru o buna circulatie a acoperisului .

Pentru că sistematizarea terenului a presupus timp de asteptare firesc , lucrarea de constructie a piscinei s-a desfasurat in doua etape principale : prima etapa a fost executia cuvei piscinei si realizarea racordarilor hidraulice si electrice in toamna anului 2020 , iar a doua etapa in primavara lui 2021 ,cand am realizat montajul finisajului interior si conexiunile echipamentelor in camera tehnica .

Apa din piscina este incalzita cu ajutorul unei pompa de caldura aer apa iar tratamentul apei este unul eco flendly realizat prin integrarea unui sistem de electroliză a apei sarate .

Proiectul a fost minutios realizat pana in cele mai mici detalii incepand de la revărsarea in laser a apei ,continuat cu montajul terasei deck la milimetru .

Aceste experiente sunt pentru noi dovada increderii cu care ne onoreaza beneficiarii si care ne fac sa continuam sa facem lucruri de calitate , de care sa fim mandri.

Vrei sa vorbim?

AI CUMVA O IDEE FOARTE BUNA, IAR NOI TE PUTEM AJUTA

Apeleaza-ne