Galerie

Expozitie Pacific -Bacau

La cererea clientilor si a proiectantilor, venim in intampinarea lor si a celor care isi doresc sa se bucure in cel mai scurt timp de o piscina in curte fara a fi necesare lucrari complexe de constructii. La acest tip de piscina este necesara o placa de beton. Pe aceasta placa se va monta structura (peretii piscinei) impreuna cu piesele necesare filtrarii.

Acesta structura poate fi din lemn sau din beton turnat in cofraje termoizolante. Accesul in piscina se poate face pe o scara cu acces din exterior spre interior sau pe scari si terase construite in exteriorul piscinei. Finisajul interior este din membrana liner. Aceasta membrana are rolul de Finisaj final cat si rol de hidroizolatie. Pe exterior, piscina poate fi placata cu lemn, lambriu pvc ambele tratate Uv sau cu deck, piatra, ceramica sau tencuiala decorativa. Bordura poate fi realizata din deck, granit, sau piatra reconstituită.
Sistemul de Piscina Supraterana are inclus :
Structura piscinei (peretii piscinei )
Accesoriile aferente sistemului de filtrare: diuze refulare,skimmer(preaplin
Kit Instalatii (tubulaturi hidraulice,fitinguri pvc de presiune inalta, robineti )
Sistem de filtrare compus din filtru cu vana multipla si material Filtrant nisip Quartos
Pompa de recirculare a apei
Tablou de comanda cu sigurante si protecții
Finisajul interior cu membrana liner

Lucrari premergatoare si lucrarile de montaj sunt:
– elaborarea de schite si cote necesare constructiei
– trasarea si pozitionarea piscinei,zonei tehnice si a teraselor
– montajul structurii
– montajul accesoriilor de pereti
– montajul finisajului interior liner

O importanta etapa urmatoare o reprezintă: Lucrarile de finisaj exterior, trepte sau terase. La cerere le putem executa si pe acestea dupa ce alegem impreuna cu beneficiarii tipul de finisaj, preferința de acces si modelul de terasa. Incinta tehnică supraterană unde se monteaza echipamentele poate fi poziționată fie sub terasa fie intr-o zona adiacenta piscinei.
Ca si optionale, se pot monta proiectoare subacvatice, prelate termoizolante, sistem de incalzire cu pompa de caldura, jocuri de apa, dusuri solare, perdele sau cascade de apa. In completarea acestei zone private sau publice de relaxare, se poate monta si un: Ciubăr cu apa sarata si sobă externă din Inox 316 și o sauna Finlandeză exterioară incalzita cu o sobă cu lemne.

Vrei sa vorbim?

AI CUMVA O IDEE FOARTE BUNA, IAR NOI TE PUTEM AJUTA

Apeleaza-ne