Galerie

Piscina Copii
Barlad  – Comuna Zorleni – Sat Banca

Piscina publică pentru copii – Dimensiune 8 m x 4,5 m x 1,2 m

Credem in calatoriile si in parteneriatele de drum lung!
In urma cu 8 ani, clientului din Vaslui, Barlad i-am construit o piscina de 9 m x 4 m x 1,5 m pe marginea unui lac, care avea sa devina in tot acest timp unul dintre cele mai cautate locuri de relaxare din zonă. Pentru ca an de an locatia a prins contur si s-au creat mai multe locuri de cazare in casute pe marginea lacului, a crescut si necesitatea constructiei unui nou bazin.
Proprietarul a optat de aceasta data pentru constructia unei piscine din cofraje termoizolante in care s-a turnat beton armat. Destinatia piscinei este in special pentru copii si pentru inotatori incepatori. Echipamentele de filtrare s-au montat intr-o camera tehnica din fibra de sticla cu capac detasabil, la 7 metri de piscina intr-o zona din afara plajei. Finisajul interior este executat cu membrana liner pvc armata cu tesaturi din fibre sintetice.
S-a pastrat modelul terasamentului aferent plajei de la piscina montata acum 8 ani, iar pentru intregirea estetica a marginei piscinei, s-au montat borduri perimetrale din piatra compozită.

Multumim proprietarului pentru increderea si oportunitatea de a face lucruri valoroase impreună.

Vrei sa vorbim?

AI CUMVA O IDEE FOARTE BUNA, IAR NOI TE PUTEM AJUTA

Apeleaza-ne