Galerie

Piscina Infinity Steps – Serbanesti Bacau

Piscina din Beton turnat in Cofraje termoizolante Isoblok 

Dimensiunile Piscinei 10 m x 4 m x 1,5 m

In acest proiect am optat pentru executia piscinei in parteneriat cu o echipa de constructii pusa la dispozitie de catre proprietar. Astfel că, dupa prezentarea de catre echipa noastra a proiectului si intelegerea fiecarei etape de lucrari din partea echipei de constructii, s-au demarat operatiunile de excavatie si constructie a piscinei si a camerei tehnice. Lucrarile de constructii au mers in paralel cu lucrarile de instalatii. Practic, dupa turnarea placii radier si montajul armaturilor metalice de catre echipa de constructii, echipa Pacific de instalatii a ridicat structura Isoblok impreuna cu insertizarea in structura a armaturilor verticale si a racordurilor hidraulice aferente sistemului de filtrare. A urmat apoi turnatea betonului in cofraje si realizarea scarii interioare.
A doua etapa de lucrari a cuprins lucrarile de montaj a echipamentelor de filtrare in camera tehnica si montajul finisajului interior cu membrana liner pvc.
Culoarea nisipie a linerului face ca nuanta apei sa fie de un turquaz cristal in ton cu gazonul care va urmeaza sa fie montat in a doua jumatate a curtii.
S-au prevazut racorduri din camera tehnica catre o zona alaturata, pentru montajul ulterior a unei pompe de caldura, necesara incalzirii apei din piscina.

Vrei sa vorbim?

AI CUMVA O IDEE FOARTE BUNA, IAR NOI TE PUTEM AJUTA

Apeleaza-ne